21-06-16

R.I.P. Anton Yelchin...

anton yelchin

Hij was amper 27 en was op weg een groot ster te worden in Hollywood...

Hij stierf op zondag 19-06-2016 door een auto-ongeluk.

Hij is het bekendst als Pavel Chekov uit de nieuwe Star trek filmreeks en was ook te zien in de remake van Fright night en in Terminator salvation. Hij gaf ook de stem als Clumsy Smurf (Klungel Smurf) in de originele versie van The Smurfs, The Smurfs: a Christmas carolThe Smurfs: the legend of Smurfy Hollow The Smurfs 2.

19:06 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: anton yelchin |  Facebook |

30-09-14

De Rode Ridder fanfilm: De hinderlaag.

M'n nieuwe filmpje is sinds vorige week online en het was meteen een succes!

filip hellemans, martin hofman, stefanie hellemans, jean-marc laloyaux, wesley villeneuve,rode ridder

 

 

 

filip hellemans, martin hofman, stefanie hellemans, jean-marc laloyaux, wesley villeneuve,rode ridder

filip hellemans, martin hofman, stefanie hellemans, jean-marc laloyaux, wesley villeneuve,rode ridderfilip hellemans,martin hofman,stefanie hellemans,jean-marc laloyaux,wesley villeneuve,rode ridder

filip hellemans,martin hofman,stefanie hellemans,jean-marc laloyaux,wesley villeneuve,rode ridder

18-07-12

YO-DUDEZ ENTERTAINMENT presents...

Oké,

 

ik ben begonnen met een nieuwe komische serie over een Zombie.

Check out this page:

http://www.youtube.com/user/theYODUDEZ?feature=mhee

Yo-dudez

12:45 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: yo-dudez, zombie tales |  Facebook |

09-07-12

R.I.P. - Amerikaanse acteur Ernest Borgnine (95) overleden.

© reuters. Ernest Borgnine in 'Marty'.

In Los Angeles is acteur Ernest Borgnine overleden. De acteur met de bekende karakterkop speelde in legendarische films als 'The Wild Bunch' en 'The Poseidon Adventure'. In 1956 won hij de Oscar voor Beste Acteur voor zijn hoofdrol in 'Marty'. Borgnine werd 95.

  • © getty.
  • © reuters.

Het is de woordvoerder van de acteur die het nieuws van zijn overlijden gisteren bekendmaakte. Borgnine overleed in het ziekenhuis, met zijn familie aan zijn zijde.

Borgnine, wiens ouders Italiaanse emigranten waren, begon eind jaren veertig met acteren na een carrière als Amerikaanse soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn eerste grote rol speelde hij in 'From Here to Eternity' (1953). Hij acteerde in de daaropvolgende decennia in films als 'Flight of the Phoenix', 'The Dirty Dozen', 'The Wild Bunch' en 'The Poseidon Adventure'. Als televisieacteur speelde hij onder andere in de serie 'Airwolf' in de jaren tachtig.

In 2009, toen hij al 92 was, werd Borgnine nog genomineerd voor een Emmy voor zijn gastrol in het laatste seizoen van ziekenhuisserie 'ER'.

  • Bron: De Morgen
  • Ik heb 'm leren kennen als Dominic Santana in de aktieserie AIRWOLF  Huilen

14:15 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, ernest borgnine |  Facebook |

03-07-12

Acteur Andy Griffith overleden...

Acteur Andy Griffith, vooral bekend van de tv-serie Matlock, is overleden. De 86-jarige Amerikaan stierf dinsdag thuis een natuurlijke dood.

Foto: ANP

Een vriend heeft zijn overlijden bevestigd tegenover tv-zender WITN.

Griffith was in de jaren '60 te zien in de serie The Andy Griffith Show. Van 1986 tot 1995 produceerde hij de advocatenserie Matlock, waarin hij zelf de titelrol speelde. In Nederland zond de KRO Matlock uit.

De acteur bracht ook een aantal country- en gospelalbums uit. Hij was getrouwd met Cindi Knight en had twee kinderen uit zijn eerste huwelijk met Barbara Bray Edwards. Zoon Sam was alcoholist en stierf in 1996.

Bron: NU.nl

Een groot artiest is niet meer Huilen 

 

17:18 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, matlock, andy griffith |  Facebook |

31-05-12

Yo-Dudez

Voor diegene die houden van komedie...

Ikzelf maak amateur-filmpjes met kameraden.

Bekijk ze eens Knipogen:

http://www.youtube.com/user/theYODUDEZ?feature=mhee

 

yo-dudez

14:04 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: komedie, lol, fun, funny, yo-dudez |  Facebook |

12-02-12

R.I.P. - Whitney Houston (48) verdronken in bad, pak pillen gevonden in kamer

Whitney Houston is vandaag op 48-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Kristen Foster, de woordvoerder van de zangeres bekendgemaakt. De legendarische popzangeres overleed om 15:55 uur plaatselijke tijd in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, waar ze vanavond een optreden zou geven op de Grammy-party van Clive Davis. Het feest gaat, ondanks haar overlijden, gewoon door. De zangeres stierf door verdrinking in haar bad volgens de jongste berichten en er zijn ook een hoop medicamenten gevonden in de kamer. Onze ploeg in Hollywood volgt de laatste ontwikkelingen op de voet.

© getty
© photo news
© getty
Jennifer Hudson zal op de Grammy Awards een ode brengen aan de overleden zangeres.
Jennifer Hudson zal op de Grammy Awards een ode brengen aan de overleden zangeres.© photo news
Ook de koningin van de soul zal op de Grammy's Whitney eren.
Ook de koningin van de soul zal op de Grammy's Whitney eren.© epa

Er werden voorlopig geen illegale drugs gevonden in de kamer van Whitney, wel verschillende doosjes pillen op voorschrift. Alcohol werd niet aangetroffen, maar de zangeres zou de avond ervoor 'hevig gefeest' hebben in de bar van het hotel met vrienden.

Badkuip
Houston was gast in het Beverly Hilton. Daar werd ze gevonden door iemand uit haar omgeving. "Ik kan niet juist zeggen wie dat was", zegt speurder Mark Rosen. Maar vrienden, familie en medewerkers zijn aanwezig en hebben ms. Houston geïdentificeerd."

Fox News schijnt te weten dat haar broer haar in de badkuip van haar kamer aantrof. Volgens bronnen bij entertainmentwebsite TMZ was het een lid van Whitney's entourage die de zangeres vond.

Reanimatie
Zeker is wel dat vervolgens de security van het hotel werden ingelicht en de hulpdiensten werden opgebeld. De paramedici probeerden Houston nog te reanimeren. "De bijgeroepen spoedartsen hebben alles nog geprobeerd, maar ze konden niets meer doen", zei Rosen. "Ms. Houston werd om 15.55 uur dood verklaard." Dat is om 0.55 uur Belgische tijd.

Volgens TMZ werd Whitney's lichaam al uit de badkuip gehaald voor de hulpdiensten arriveerden. Een autopsie zal dus moeten uitwijzen of ze stierf aan een overdosis, verdronk of als er een andere oorzaak is. Haar lichaam zou nu uit de kamer gehaald zijn en op weg zijn naar een mortuarium.

De politie vermoedt dat er geen misdaad in het spel is: "We hebben geen sporen van een misdaad van buitenaf. We zetten ons onderzoek voort, maar zichtbare aanwijzingen van geweldpleging zijn er niet", zei Mark Rosen 's avonds voor het hotel, waar het lichaam van de zangeres zich nog bevond. Of er drugs bij betrokken waren, kon hij niet zeggen: "We kunnen op dit ogenblik geen aanwijzingen vinden, we staan nog maar aan het begin van het onderzoek".

Drank en tabak

Enkele uren voor haar doodsbericht werd nog over nieuwe projecten voor Whitney Houston gespeculeerd. Ze zou onder meer een toekomst krijgen in de populaire talentshow "The X-Factor". Daarin zou ze als jurylid optreden. Ook uren na haar dood meldde haar eigen website nog dat Houston aan een van de Grammy-party's zou deelnemen.

Afgelopen donderdag verscheen de zangeres nog op de repetities van de Grammy Awards. Whitney coachte er zangeressen Brandy en Monica, aldus een persoon die er ook aanwezig was. De bron zei dat de inmiddels overleden ster er slecht uitzag, ze zweette erg en haar adem rook naar drank en sigaretten. Twee dagen ervoor had ze opgetreden op een pre-Grammy feestje samen met zangeres Kelly Price.

Ode op de Grammy's

Jennifer Hudson, de ster die qua zangkwaliteiten vaak met de overleden Houston vergeleken werd, zal vanavond een respectvol muzikaal tribuut brengen tijdens de Grammy Awards. "Het is nog te vroeg om meer te doen op dit moment. Maar het zou nalatig zijn moesten we de uitzonderlijke bijdrage van Whitney niet erkennen. Het zou niet alleen oneerbiedig zijn voor haar fans maar ook voor de organisatie, de winnaars en de genomineerden van de Grammy's dit jaar", aldus executive producer van de awardshow Ehrlich. Ook de koningin van de funk Chaka Khan zou Hudson vergezellen op het podium.

Prijzenbeest
Houston won twee Emmy Awards, zes Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards en 22 Music Awards tijdens haar zangcarrière. Haar album 'Whitney' was het eerste album van een vrouwelijke artiest dat de eerste plaats in de Billboard Charts behaalde. Houston verkocht meer dan 170 miljoen albums wereldwijd. Whitney overleed op de vooravond van de 54ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles.


Tijdens haar hoogtepunt was Whitney de 'golden girl' van de muziekindustrie. Van de jaren '80 tot '90 behoorde ze tot één van 's werelds best verkopende artiesten. In 2000 sleepte ze zes Grammy-awards in de wacht, een maand later werd ze tijdens de 'Soul Train Music Awards' uitgeroepen tot de beste vrouwelijke artieste van het decennium.

Volgens Billboard is 'The Bodyguard' één van de best verkochte albums aller tijden. Houston nam niet alleen de soundtrack voor haar rekening maar vertolkte in de film ook de rol van 'Rachel Marron'.

Whitney zou dit jaar in 'Sparkle' te zien zijn, een remake van haar hit uit 1976. Het was haar eerste filmrol sinds 'The Preacher's Wife' in 1996.

Stortvloed van reacties

Het nieuws over haar overlijden veroorzaakt momenteel een stortvloed van reacties op sociaalnetwerksites zoals Twitter en Facebook. Muziekproducer Russell Simmons schrijft dat hij "diep geraakt is door de dood van Whitney Houston", terwijl Gloria Estefan "in shock is omdat we zo een immens getalenteerde entertainer hebben verloren".

Een andere muzieklegende, Quincy Jones, zegt dat het nieuws zijn hart brak: "Ze was een bijzonder getalenteerde dame die je met niemand kon vergelijken".

Laatste optreden
Whitney werd op donderdagavond nog in Hollywood gespot, waar ze te gast was op een Grammy-feestje. De zangeres, die er volgens ooggetuigen niet opperbest uitzag, nam zelfs eventjes de microfoon ter hand om een nummertje te zingen. Het werd haar laatste 'optreden'. Whitney zou volgens het hotelpersoneel ook gisterenavond "zwaar gefeest" hebben. Zo zou ze het in het Beverly Hilton Hotel erg bont gemaakt hebben met haar vrienden.

Dionne Warwick, Whitney's nicht, en Cissy Houston spraken vlak voor Whitney's dood nog met haar. Volgens het duo leek er geen vuiltje aan de lucht en klonk de zangeres 'normaal'. Het drietal zou over de Grammy-party van Clive Davis hebben gebabbeld.

Show must go on
Dionne belde haar nicht naar verluidt een paar uur voor haar overlijden op om te vragen of ze op Clive's feestje aan dezelfde tafel zouden zitten. Het feestje van Clive Davis gaat, ondanks het overlijden van de popzangeres, gewoon door.


Houston werd op 9 augustus 1963 geboren in Newark in de Amerikaanse deelstaat New Jersey. Muziekproducer Clive Davis ontdekte de zangeres twintig jaar later in een discotheek in New York, waar hij haar diezelfde avond nog een platencontract aanbood.

De zangeres laat een dochter na, Bobbi Kristina. Houston was van 1992 tot 2007 getrouwd met Bobby Brown, de vader van haar kind.

Bron: Het Laatste Nieuws

14:01 Gepost door Helliwood-man in FILM, MUZIEK, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: whitney houston |  Facebook |

Schwarzenegger & Stallone samen in het ziekenhuis

2012Want zelfs op actiehelden komt slijt...


Arnold ‘Terminator' Schwarzenegger (64) had er naar eigen zeggen niet naast geklopt tijdens de opnames van 'The Expendables 2' en dat kostte hem een schouderoperatie. "Na alle actie, de stunt en de fysieke mishandelingen van mijn lichaam, was het tijd voor een kleine ingreep”, aldus de actieheld. En hij twitterde prompt een foto van zichzelf in ziekenhuisoutfit de wereld rond. Mét een extra’tje. “Want kijk wie toevallig na mij het operatiekwartier mocht betreden”, lachte Schwarzie. Niemand minder dan Sylvester 'Rambo’ Stallone (65) dus. Ook die liet zijn schouder terug naar behoren aan elkaar zetten.

“Nu zijn we allebei weer klaar voor de volgende ronde”, besloot Schwarzenegger nog. De twee beginnen binnenkort namelijk aan de opnames van ‘The Tomb’, een actiethriller van Mikael Häfström. (AH)

Bron: Clint.be

13:56 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2012 |  Facebook |

08-06-11

R.I.P. Jeff Conaway (1950–2011)

jeff conaway, taxi, babylon 5, grease

Jeff Conaway op 27 mei 2011 in Los Angeles op 60-jarige leeftijd overleden. De 'Grease'-acteur lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis na een overdosis pijnstillers. Dat meldt entertainmentwebsite RadarOnline.

De familie van de Amerikaanse acteur had gisteren besloten om van de beademingsapparatuur los te koppelen nadat de voedingssonde eerder al werd verwijderd.

De dokters hadden de familie gisteren nog laten weten dat de acteur geen hersenactiviteit meer vertoonde sinds hij in het ziekenhuis lag.

John Travolta laat in een officiële verklaring weten: "Jeff was een geweldige man en we zullen hem missen. Mijn gedachten zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijden."

Jeff werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Kenickie in 'Grease'. Hij vocht jarenlang tegen een cocaïne-, pijnstiller- en alcoholverslaving.

Bron: Het Laatste Nieuws

Hij speelde ook in:

- Taxi (1978 - 1982).

- Babylon 5 (1994 - 1998).

- The Bold and the Beautiful (1989 - 1990)

- Pete's dragon (1977) als Willie.

en veel meer.

23:10 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-09-10

Trailer: Teenage Fluffy Hero Squirrel.

15:53 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2010, yo-dudez |  Facebook |

05-08-10

A word from Jack !

21:05 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pirates of the carrabean, jack sparrow |  Facebook |

17-06-10

Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Trader.3de Narnia film is alweer veelbelovend!

18:11 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: narnia |  Facebook |

26-05-10

David Hasselhoff (ondertussen terug opgedoken) in kliniek na drie dagen zuipen.

0 hoff

Na een driedaags zuipfestijn werd David Hasselhoff in het ziekenhuis opgenomen. Het was zijn 17-jarige dochter Hayley die hem zondag naar het hospitaal bracht, maar volgens vrienden ontkent Hasselhoff nog altijd dat hij een drankprobleem heeft.

De voorbije vijf jaar belandde Hasselhoff al vijf keer in de kliniek wegens incidenten met drank.

De ex van Hasselhoff Pamela Bach, met wie hij ook 20-jarige dochter Taylor-Ann heeft, zat onlangs in de cel wegens rijden onder invloed. Vrienden van het stel menen dat de dochters lijden onder de situatie.

Bron: Het Laatste Nieuws

16:44 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (1) | Tags: david hasselhoff |  Facebook |

17-05-10

YO-DUDEZ presents 'THE SQUIRREL'.

Selfmade movie!

Tweede filmpje van de Yo-Dudez!

16-05-2010

13:28 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: yo-dudez, squirrel, 2010 |  Facebook |

08-05-10

David Hasselhoff spoorloos verdwenen!

0 david1

David Hasselhoff is spoorloos verdwenen…De ex- Baywatch-ster deed mee aan Gumball 3000, een autorace die door Europa’s grootste steden rijdt aan hoge snelheid. Maandag hadden Hasselhoff en zijn auto de finale Europese stop moeten bereiken in Stockholm in Zweden, voor hij terug naar de States zou vliegen voor de finale route naar New York via Boston, Quebec en Toronto. Maar David was nergens meer te bespeuren….

In Amsterdam en Kopenhagen is geen spoor van de acteur te vinden, en niemand heeft nog een glimp van hem opgevangen sinds het begin van de race in Londen op zaterdag. Een lid van het Gumball 3000-team zegt in de Zweedse tabloid Aftonbladet, dat ze geen idee hebben waar hij is. Het veelbesproken drankprobleem van Hasselhoff wordt aangehaald als reden van zijn plotse verdwijning…

Bron: MSN entertainment

Oh Noooooooo ! Verrast

21:02 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: david hasselhoff |  Facebook |

19-04-10

YO-DUDEZ presents 'THE HAND'.

Self-made movie !

Dit is een test-filmpje dat ik gemaakt heb. In the future zullen er nog volgen.

We zijn met een klein groepje met veel gevoel voor humor en we zitten al een aantal jaar met het idee om eens wat filmpjes te maken.

This is the firstKnipogen

14:51 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: helliwood, filip hellemans, fun, yo-dudez, wesley villeneuve, 2010 |  Facebook |

16-11-09

Engelse acteur Edward Woodward overleden...

1 ed

De Engelse acteur Edward Woodward is maandag in het Engelse graafschap Cornwall overleden aan de gevolgen van een longontsteking. Hij werd 79 jaar.

Woodward is onder meer bekend van de Amerikaanse televisieserie 'The Equalizer' en de film 'The Wicker Man'.

14:49 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, edward woodward |  Facebook |

29-10-09

AVATAR trailer !

08:57 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: avatar, james cameron |  Facebook |

15-09-09

Acteur Patrick Swayze is niet meer.

Patrick Swayze heeft deze nacht de strijd verloren tegen kanker. Hij werd 57...Huilen

06:19 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (1) | Tags: rip, patrick swayze |  Facebook |

15-07-09

Sandra Bullock: 'Vanaf nu ga ik in elke film naakt'

0 sandra

44-jarige actrice voor het eerst uit de kleren in 'The proposal'

In haar nieuwste film 'The proposal' gaat Sandra Bullock voor het eerst uit de kleren. De 44-jarige actrice is zo onder de indruk van het succes van de film dat ze er aan denkt om vanaf nu elke keer naakt te gaan.

'The proposal' kwam op nummer 1 binnen in de Amerikaanse box office. Volgens Bullock komt dat door haar naaktscène. 'Ik zal vanaf nu naakt moeten gaan in elke film', vertelde ze lachend tijdens een interview met het Britse GMTV. 'Stel je voor: ik, die op mijn zeventigste, als alles al goed doorhangt, gewoon naakt verschijn in allerlei films. Dat wordt een succes aan de kassa! Iedereen zal me in zijn films willen!'

'Stomende seksscènes zijn trouwens niet de truc om geld te verdienen', onthulde Bullock. 'Je moet naakt én grappig zijn. Will Ferrel heeft dat al langer ontdekt. Is het je al opgevallen hoe hij in elke film zijn broek laat zakken? Dat ga ik vanaf nu ook doen! Voor mij dus vanaf nu actiefilms: volledig naakt!', grapte de actrice.

In 'The proposal' speelt Bullock een uitgeefster die haar assistent (gespeeld door Ryan Reynolds) dwingt om met haar te trouwen, om zo te vermijden dat ze door de immigratiedienst uit het land gezet wordt.
Bron: Het Nieuwsblad
Tong uitsteken Nochtans ging ze al eens uit de kleren in de film 'Fire on the Amazon'.Tong uitsteken

18:29 Gepost door Helliwood-man in FILM, NUDE | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sandra bullock, babe |  Facebook |

04-06-09

Mister Kung Fu hangt zich op in Thaise hotelkamer.

David

De Amerikaanse acteur David Carradine (72) (rechts op foto) is vandaag opgehangen gevonden in een hotel in Bangkok. De politie gaat er van uit dat het om zelfmoord gaat.

Touw rond nek en "andere lichaamsdelen"
Het lichaam van de 72-jarige Carradine werd door een kamermeisje gevonden in het toilet van zijn suite in het vijfsterrenhotel Park Nai Lert, aldus de onlinenieuwsdienst The Nation. Volgens de BBC had hij een touw rond zijn nek "en andere lichaamsdelen".

Met gordijnkoord
De acteur was in Thailand voor filmopnames. Collega's raakten ongerust toen hij woensdag niet was komen opdagen voor het eten en toen ze hem niet via de telefoon op zijn kamer konden bereiken.

Volgens de politie heeft Carradine zichzelf opgehangen met een gordijnkoord.

Vijf keer getrouwd
Hij speelde onder meer in de televisieserie 'Shane', maar werd vooral bekend in zijn rol van Kwai Chang Caine in de televisieserie 'Kung Fu', waarbij hij een Chinese monnik speelt die op de vlucht is door Amerika.

Hij speelde sinds 1964 in meer dan honderd films en maakte een opmerkelijke comeback in 2003 en 2004 met de 'Kill Bill'-films van Quentin Tarantino. Hij werkte ook met regisseurs als Martin Scorsese en Ingmar Bergman

Carradine produceerde verschillende trainingsfilms met oefeningen in de oosterse sporten Tai chi en Qigong. Hij is vijf keer getrouwd en heeft drie kinderen, waaronder de actrices Calista en Kansas.

Bron: Het Laatste Nieuws

Update 05/06/2009:

De dood van acteur David Carradine heeft zijn collega's geschokt. De omstandigheden van zijn dood blijven onduidelijk, maar het is goed mogelijk dat wurgseks een einde maakte aan zijn leven.

Bron: Skynet Nieuws

20:08 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, david carradine |  Facebook |

25-05-09

Spiderman-actrice Lucy Gordon vermoord?

1 0

Actrice Lucy Gordon pleegde mogelijk toch geen zelfmoord. Gordon werd vorige week in haar huis in Parijs dood aangetroffen en de politie sloot een misdrijf meteen uit. Volgens de laatste berichten is het nu toch niet onmogelijk dat er kwaad opzet in het spel is.

Gordon werd twee dagen voor haar 29e verjaardag dood gevonden. Ze werd vooral bekend voor haar rol in de film Spiderman 3. Verder was ze ook te zien in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg. Die film wordt momenteel in Cannes gedraaid.

Mogelijk zou de vriend van Gordon, Jerome Alveras, iets met haar dood te maken hebben, zo meldt Perez Hilton. Het koppel zou op de avond van de feiten een felle ruzie gehad hebben.

Bron: Het Laatste Nieuws

Verrast

00:49 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, lucy gordon |  Facebook |

21-05-09

Actrice Lucy Gordon pleegt zelfmoord.

De Britse actrice Lucy Gordon heeft zelfmoord gepleegd in haar woning aan de Seine in Parijs. Gordon werd vooral bekend wegens haar rol in de film Perfume en Spiderman 3, waarmee ze in 2007 internationaal doorbrak. Ze speelt ook een rol in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg die momenteel in Cannes wordt gedraaid. De actrice zou over twee dagen haar 29e gevierd hebben.

1 media_l_9188781 perfume3

15:10 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, lucy gordon |  Facebook |

05-05-09

Acteur Dom DeLuise (75) overleden.

1 media_xl_908160

De Amerikaanse komische filmacteur Dom DeLuise, die in diverse komedies van Mel Brooks figureerde, is gisteren in een ziekenhuis in Santa Monica, Los Angeles, overleden, zo meldden de internetsites Tmz.com en Etonline.com. DeLuise, die in zijn carrière geen enkele Oscarnominatie vergaarde, werd 75. In 1987 won hij wel een Razzie (anti-Oscar) voor zijn mislukte incarnatie van Tante Kate in "Haunted Honeymoon".

Onopvallend debuut
De in New York geboren acteur trad veelvuldig in tv-shows op vooraleer in 1964 een onopvallend debuut op het witte doek te maken als sergeant Collins in de Koude-Oorlogsklassieker "Fail-Safe" van Sidney Lumet.

Stemacteur
Vooral onder regie van Mel Brooks maakte DeLuise daarna - komische - furore: als Pater Fjodor in de verfilming van Jevgeni Petrovs klassieker "The Twelve chairs", als Buddy Bizarre in de western "Blazing Saddles", als Dom Bell in "Silent Movie" en als keizer Nero in "History of the world: part 1". Hij speelde vaak naast Burt Reynolds (in bijvoorbeeld "The Cannonball Run" en "The best little whorehouse in Texas"), trad op in bioscoopverfilmingen van de Muppets en verleende meermaals zijn stem aan figuren in animatieprenten ("The secret of Nimh", "Oliver & Company", "An american tail", "All dogs go to heaven" en Disney's "Hercules"). Ook in Mel Brooks' "Spaceballs" was deLuise - als stem - aanwezig.

Bron: Het Laatste Nieuws

Zag ik graag acteren. Altijd grappig.. alhoewel: één keer als moordenaar zien spelen in Columbo denk ik...

21:52 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, dom deluise |  Facebook |

09-04-09

Spiderman Japanese style!

Hier kunnen de Power Rangers van leren, sie!Lachen

17:42 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-09

Acteur Ron Silver overleden op 62 jarige leeftijd.

1 ronsilver

Ron Silver is gisterochtend op 62-jarige leeftijd in zijn slaap overleden. De Amerikaanse acteur, bekend van de televisieserie 'The West Wing', leed al twee jaar aan slokdarmkanker. Silver, die in 1988 een Tony Award won voor zijn rol in de film 'Speed the Plow', genoot ook bekendheid als politiek activist.

Steun aan Bush na 9/11
Silver was aanvankelijk Democraat, maar na de terroristische aanslagen van 11 september 2001 steunde hij de Republikeinse president George W. Bush in de oorlogen tegen Irak en Afghanistan. In 2004 trad hij op als verteller in de film 'Fahrenhype 9/11', een tegenhanger van de door Michael Moore gemaakte documentaire 'Fahrenheit 9/11'.

Bron: Het Laatste Nieuws

Een aantal films waarin hij speelde: Timecop (1994); The arrival (1996); Blue steel (1989); The entity (1981).

12:35 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (1) | Tags: rip, ron silver |  Facebook |

23-01-09

Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren.

schwarzenegger_int_1221

Arnold Schwarzenegger gaat meespelen in een sequel van de film 'True Lies'. Schwarzenegger, die momenteel gouverneur van Californië is, wil naar verluidt maar wat graag opnieuw samenwerken met regisseur James Cameron en tegenspeler Tom Arnold. Dat zou tegen het einde van zijn ambtstermijn gebeuren.
"Als alles volgens het plan verloopt, zullen we eraan beginnen van zodra Arnold gouverneur af is. Volgens Jim zal de sequel niet 'True Lies II' heten, maar vast staat dat we ons gaan amuseren", stelt Tom Arnold. Die werkte recent nog samen met Schwarzenegger. "Hij deed samen met Jamie Lee Curtis een cameo in 'The Kid and I', een film die ik schreef en produceerde".

In 'True Lies' speelde Arnold een spion die ontdekt dat zijn vrouw - die niet weet dat haar man spion is - een minnaar heeft.
Bron: Het Laatste Nieuws

16:10 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: schwarzenegger |  Facebook |

20-01-09

Fantasy Island-acteur Ricardo Montalban (88) overleden.

1 Ricardo_Montalban

Ricardo Montalban is woensdag (14/01/2009) op 88-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Beverly Hills. Volgens zijn schoonzoon kwakkelde de acteur, die vooral bekend was door zijn rol in de serie 'Fantasy Island', al maanden met zijn gezondheid en is hij overleden aan ouderdomscomplicaties.

Star Trek
De in Mexico geboren Montalban begon zijn carrière in de jaren veertig met kleine rolletjes op Broadway. In 1947 werd hij door filmmaatschappij MGM naar Hollywood gehaald. Hij speelde vervolgens in films als 'Fiesta' (1947), 'Neptunes Daughter' (1948) en later onder meer in 'Star Trek: the Wrath of Khan' (1982) en twee Spy Kids-films (2002 en 2003). Van 1978 tot en met 1984 was hij te zien als de mysterieuze Mr. Roarke in 'Fantasy Island'.

1 st_montalban_seed_comp_small 1 images 1 st_montalban_trek2_small

Bron: Het Laatste Nieuws

18:46 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, ricardo montalban |  Facebook |

02-01-09

Bernie Hamilton, Starsky & Hutch-acteur, overleden.

0 hdobey

Acteur Bernie Hamilton, vooral bekend als de politiebaas uit Starsky and Hutch, is op 80-jarige leeftijd overleden. Hamilton overleed dinsdag (30/12/2008) in Los Angeles aan een hartstilstand. Dat meldden Amerikaanse media.

Hamilton speelde in meer dan twintig films, zoals Walk the Walk, The Young One en The Devil at Four O'Clock. Recent produceerde hij een aantal gospel- en r&b-albums.

Het politieduo Starsky and Hutch was populair in de jaren '70. Hamilton verscheen er geregeld als captain Harold Dobey.

Bron: Het Nieuwsblad

18:12 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: starsky hutch, rip |  Facebook |

27-12-08

Eartha 'Catwoman' Kitt is niet meer...

1 kat

NEW YORK - De Amerikaanse jazz-zangeres en actrice Eartha Kitt is op kerstdag in New York overleden aan darmkanker. Ze was 81. Ze is vooral bekend van de hit 'Santa Baby' en haar rol als Catwoman in de Batman-televisieserie in de jaren zestig.

Eartha Kitt was succesvol als jazz-zangeres en als actrice in films, televisieseries en toneelstukken.

Ze is een van de weinige artiesten die meerdere keren genomineerd werden voor de Grammy Awards, de Emmy Awards en de Tony Awards, de jaarlijkse prijzen in respectievelijk de muziekwereld, de televisiewereld en de theatersector.

Als zangeres is Eartha Kitt vooral bekend van de hits 'Santa Baby' en 'I want to be evil', waarmee ze vroeg in haar carrière scoorde. Op het televisiescherm is Kitt vooral beroemd geworden met haar rol als Catwoman in de Batman-televisieserie uit de jaren 1960.

Eartha Kitt groeide op in de Amerikaanse staat North Carolina. Ze zette haar eerste stappen in de entertainmentsector als danseres bij Katherine Dunham. Nog voor haar twintigste had ze met dat gezelschap de hele wereld rondgereisd.

Als zangeres slaagde ze erin om in tien verschillende talen liedjes te zingen, die in meer dan honderd landen werden uitgebracht.

Bron: Het Laatste Nieuws

Huilenmiauw...

08:48 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: catwoman, rip, eartha kitt |  Facebook |