04-06-09

Mister Kung Fu hangt zich op in Thaise hotelkamer.

David

De Amerikaanse acteur David Carradine (72) (rechts op foto) is vandaag opgehangen gevonden in een hotel in Bangkok. De politie gaat er van uit dat het om zelfmoord gaat.

Touw rond nek en "andere lichaamsdelen"
Het lichaam van de 72-jarige Carradine werd door een kamermeisje gevonden in het toilet van zijn suite in het vijfsterrenhotel Park Nai Lert, aldus de onlinenieuwsdienst The Nation. Volgens de BBC had hij een touw rond zijn nek "en andere lichaamsdelen".

Met gordijnkoord
De acteur was in Thailand voor filmopnames. Collega's raakten ongerust toen hij woensdag niet was komen opdagen voor het eten en toen ze hem niet via de telefoon op zijn kamer konden bereiken.

Volgens de politie heeft Carradine zichzelf opgehangen met een gordijnkoord.

Vijf keer getrouwd
Hij speelde onder meer in de televisieserie 'Shane', maar werd vooral bekend in zijn rol van Kwai Chang Caine in de televisieserie 'Kung Fu', waarbij hij een Chinese monnik speelt die op de vlucht is door Amerika.

Hij speelde sinds 1964 in meer dan honderd films en maakte een opmerkelijke comeback in 2003 en 2004 met de 'Kill Bill'-films van Quentin Tarantino. Hij werkte ook met regisseurs als Martin Scorsese en Ingmar Bergman

Carradine produceerde verschillende trainingsfilms met oefeningen in de oosterse sporten Tai chi en Qigong. Hij is vijf keer getrouwd en heeft drie kinderen, waaronder de actrices Calista en Kansas.

Bron: Het Laatste Nieuws

Update 05/06/2009:

De dood van acteur David Carradine heeft zijn collega's geschokt. De omstandigheden van zijn dood blijven onduidelijk, maar het is goed mogelijk dat wurgseks een einde maakte aan zijn leven.

Bron: Skynet Nieuws

20:08 Gepost door Helliwood-man in FILM, R.I.P. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rip, david carradine |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.