03-12-08

Door kanker getroffen Swayze: "Schrijf me nog niet af"

large_563390

De door alvleesklierkanker getroffen Patrick Swayze heeft berichten dat hij stervende is formeel tegengesproken. "Die leugens over mijn gezondheid wegen heel hard op mezelf en op mijn familie. Dus laat ik dit duidelijk stellen: schrijf me nog niet af!". Swayze zegt zelfs dat hij zijn strijd tegen kanker aan het winnen is.

Schande
De 56-jarige acteur vecht heel moedig tegen zijn ziekte. Zo ging hij door met de opnames van de tv-serie 'The Beast'. Momenteel geniet hij van een vakantie met zijn familie. "Het is schandalig dat leugens in de sensatiepers vertellen dat ik al afscheid genomen heb van mijn familie. Niets is minder waar en het is heel jammer dat die berichten een schaduw werpen op de positieve strijd die ik uitvecht met kanker. Het maakt me furieus dat op een moment dat hoop zo kostbaar is, ik al ten dode opgeschreven ben."

Behandeling werkt
Toch onderschat Swayze de ernst van zijn ziekte allerminst. "Alvleesklierkanker is een agressieve vorm van kanker en toen ik de diagnose hoorde, wist ik meteen dat ik voor mijn leven zou moeten vechten. De chemotherapie is een ware hel. Het is een harde strijd, maar momenteel ben ik die aan het winnen. Ik ben één van de weinige gelukkigen die goed reageren op de behandeling".

Bron: Het Laatste Nieuws

Lachen

07:23 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: patrick swayze |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.