27-11-08

Kanker Patrick Swayze uitgezaaid naar lever.

art_large_552174 De pancreaskanker van Patrick Swayze (56) is naar verluidt uitgezaaid naar zijn lever. De 'Dirty Dancing'-ster kreeg van de dokters te horen dat hij niet lang meer te leven heeft en is beginnen afscheid nemen van zijn vrienden en familie.

Geen genezing meer mogelijk
Een bron in het Amerikaanse magazine National Enquirer: "De dokters hebben hem verteld dat er geen genezing meer mogelijk is. Patrick wist dat hij slecht nieuws zou krijgen, want hij voelde zich steeds zwakker worden. De voorbije weken kan hij amper nog stappen zonder buuiten adem te raken".

Vrouw en broer
Swayze zou zijn vrouw Lisa, met wie hij al 33 jaar getrouwd is, en zijn broer Donny al verteld hebben dat hij niet lang meer te leven heeft. "Lisa belde Donny in Los Angeles en zei hem dat hij naar Chicago moest komen, waar Patrick zijn tv-show 'The Beast' aan het opnemen was. Ze huilde en Donny dacht dat Patrick al op zijn sterfbed lag omdat Lisa zei dat hij afscheid wilde nemen. Ze hield maar niet op met huilen".
Swayze kreeg de voorbije maanden een revolutionaire kankerbehandeling en het leek erop dat hij de ziekte overwonnen had.

Bron: Het Laatste Nieuws

Wenkbrouw ophalen

16:34 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) | Tags: patrick swayze |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.