23-10-08

Acteur 'Power Rangers' vermoordt drie mensen.

1p2p

De jury van Orange County heeft gisteren de 29-jarige Skylar Deleon schuldig bevonden aan drievoudige moord. Deleon raakte bekend na een rol in de populaire reeks 'The Mighty Morphin Power Rangers'.

Skylar Deleon beraamde in 2004 een duivelsplan om het jacht en het geld van het Amerikaanse echtpaar Hawks te stelen. Hij deed zich voor als geïnteresseerde koper en sloeg tijdens een proefvaart toe. Samen met twee vrienden overmeesterde hij Jackie (47) en Tom Hawks (57). Ze dwongen het echtpaar een vals verkoopscontract te ondertekenen. Daarna werden ze samen vastgebonden aan het anker en in de Stille Oceaan gedumpt. Hun lichamen werden nooit gevonden.

De vrouw van Deleon kreeg eerder al twee keer levenslang omdat ze hun negen maanden oude baby misbruikte om het vertrouwen van de Hawks te winnen. Skylar Deleon vertelde op zijn proces dat hij op het ogenblik van de moorden aankeek tegen een berg schulden. Hij zat zonder werk. Skylar Deleon werd beroemd door als 14-jarige een rolletje te versieren in de populaire reeks The Mighty Morphin Power Rangers .

De jury had slechts twee uur nodig om Deleon schuldig te verklaren. Ze hielden geen rekening met de verzachtende omstandigheden die zijn advocaten hadden ingeroepen. Zij benadrukten dat Deleon een moeilijke jeugde kende: zijn vader, die stierf aan aids, misbruikte hem tijdens zijn kinderjaren.

Skylar Deleon werd ook schuldig bevonden aan de dood van Jon Jarvi. Die werd in 2003 vermoord teruggevonden in Mexico. Deleon leerde Jarvi kennen in de gevangenis waar hij verbleef wegens inbraak. Hij doodde Jarvi om 40.000 euro van hem te ontfutselen. Skylar Deleon riskeert de doodstraf.

Bron: Het Nieuwsblad

It's morphing time!

16:37 Gepost door Helliwood-man in FILM | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.