22-10-08

Miljardair brengt boek met naaktfoto's uit van zijn vrouw.

large_521248

De Russische miljardairs van tegenwoordig laten graag het geld rollen. In navolging van Abramovich beschikt ook de 47-jarige Sergei Rodionov over het hele gamma: vliegtuigen, luxewagens en grootse villa's. Om de wereld te laten zien dat hij echt wel een goed leven heeft, brengt de mediatycoon annex bankier ook een boek uit met naaktfoto's van zijn vrouw: de 34-jarige actrice en presentatrice Olga Rodionova. Zij poseerde speciaal voor het boek voor de lens van de Franse sterfotografe Bettina Rheims.
Bettina Rheims
Rheims portretteerde Olga, moeder van een dochter van dertien, in een Frans landhuis als pin-up girl, markiezin en dominatrice in zwart-wit en kleur. De knappe Russische was niet aan haar proefstuk toe: ze ging al uit de kleren voor de legendarische Helmut Newton en voor de Russische Playboy.
Galatea
Eerst was Rodionov van plan de foto's voor zich te houden, tot hij het resultaat onder ogen kreeg en de beelden met de rest van de wereld wil delen. "Sergej noemt me graag Galatea, een zinspeling op een standbeeld van de Griekse kunstenaar Pygmalion dat zo echt leek dat hij er verliefd op werd", aldus Olga, die nog nooit enige chirurgische ingreep liet uitvoeren. "Mijn lichaam is het resultaat van zware arbeid. Kinderen, een huwelijk en werk hoeven niet te betekenen dat een vrouw haar fysiek moet verwaarlozen."
350 euro
Wie geïnteresseerd is in het boek, moet er snel bij zijn en geen armoezaaier zijn. 'The Book of Olga' kost 350 euro en is in oplage beperkt tot 1.000 exemplaren. Gelukkig hebben wij al enkele foto's uit het exclusieve boek.

art_large_521249art_large_521251

Bron: Het Laatste Nieuws

15:59 Gepost door Helliwood-man in BIZAR, NUDE | Permalink | Commentaren (0) | Tags: babe |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.