25-09-08

Geblondeerde vrouwen hebben betere seks.

nbo1108scarlett

Blonderen doet wonderen voor de zelfzekerheid van een vrouw, zo concluderen Britse onderzoekers uit een bevraging bij 200 vrouwen. Deze vrouwen ervaren minder remmingen, voelen zich aantrekkelijker, zetten vaker de eerste stap in de liefde en zijn avontuurlijker in de slaapkamer.

Geblondeerde vrouwen vinden het ook makkelijker om hun baas een loonsverhoging te vragen en om voor zichzelf op te komen.

Het onderzoek toonde aan dat vrouwen die hun haar kleuren, meer kans hebben om te zingen en dansen voor een publiek. Dit verklaart het succes van sterren als Marilyn Monroe, Scarlett Johansson, Jessica Simpson en Kim Cattrall.

Blonderen geeft de grootste kans op een beter humeur, maar ook het veranderen naar andere kleuren geeft vrouwen een boost. De jongere vrouwen in de studie kleuren voornamelijk hun haar om op te vallen of om een nieuwe start te nemen. Oudere vrouwen doen het om hun grijze haren te verdoezelen en zo de tekenen van veroudering tegen te gaan om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Bijna 80 procent van de deelneemsters verkiest blond, zwart is de minst populaire haarkleur.

Bron: Het Nieuwsblad

Ik ga dat eens moeten testenTong uitsteken

19:10 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.